Monitor worden?

Waarom monitor worden bij Sportfairplay?

Als begeleider aan de slag gaan bij Sportfairplay is heel plezant. Je komt in een jong, dynamisch team terecht. Je hebt je eigen inbreng in de weekplanning en je begeleidt een groep enthousiaste kinderen, die zich een week bij jou komen amuseren.
Je voelt je er comfortabel. Er heerst een gezellige sfeer met een blijvend oog op een kwalitatief kamp.

Als begeleider leer je veel bij tijdens een kampweek. Je ziet medebegeleiders aan het werk, je inspireert elkaar en je wordt ondersteund door het leidinggevend team (in de vorm van syllabussen en coaching). Zo zorgen we dat je een nog betere begeleider wordt en tonnen ervaring opdoet.

Als begeleider schuif je (meestal) tijdens de week door. Je begeleidt verschillende groepen, waardoor je telkens weer uitgedaagd wordt. Op het weekschema dat je ontvangt worden sporten, spelletjes en creatieve opdrachten met elkaar afgewisseld. Dus voldoende variatie…

Een diploma of getuigschrift is altijd mooi meegenomen, maar is niet verplicht. Wel moet je meer dan 16 jaar zijn om monitor bij ons te worden.
Het belangrijkste is dat jij met jouw enthousiasme, verantwoordelijkheidszin en ervaring de kinderen een onvergetelijke plezante en leerrijke week bezorgt.

Uw kennis wordt door ons vergroot/ondersteund via syllabussen met oefenstof. Ook kan je altijd bij ons of medebegeleiders terecht om ondersteuning/tips te vragen. Een aantal weken vóór aanvang van het kamp ontvang je het weekprogramma en de syllabussen. Zo kan je tijdig de voorbereidingen treffen om kwalitatieve lesjes, opdrachten en spelletjes te maken.