Sportdag op maat van uw basisschool !

Op school zelf een sportdag organiseren vergt enerzijds veel voorbereidingswerk. Daarnaast beschik je als school niet altijd over voldoende materiaal om een originele, leuke, actieve dag vol uitdagende sporten/opdrachten samen te stellen. Een externe partner is vaak duur, locatie en tijdstippen zijn niet altijd aangepast aan de school en je weet vaak niet wat te kiezen uit het te brede aanbod.

Wel, wij van Sportfairplay zorgen voor een betaalbare sportdag, op maat van uw basisschool. Na het vastleggen van datum & locatie komen wij bij u op school langs om het dagprogramma te bespreken.
Na onderling akkoord zorgen wij daarna voor de volledige voorbereiding van het besproken programma.

Hieronder (op de foto’s) een voorbeeld van ons aanbod :

KOSTPRIJS :
– 12 euro / kind (Bij minder dan 40 deelnemers kan een aparte offerte opgemaakt worden).

AANBOD :
Na overeenkomst datum, locatie, aantal deelnemers zorgen wij voor een volledig uitgewerkt programma met tal van leuke sporten/opdrachten, aangepast aan de leeftijd zoals :
Lasershooting, klimtoren, keeperspringkasteel en allerlei andere springkastelen, levend stratego/cluedo, boogschieten, minigolf, circustechnieken, highlandgames, balsporten, het rad van fortuin, …

LET OP :
– keuze qua datum sportdag enkel op maandag of donderdag.
– keuze locatie : door school voorzien OF locatie Sportfairplay (1,5 € / kind extra)
– uitleg & ondersteuning tijdens de dag door Sportfairplay. Leerkrachten van de school helpen tijdens de sportdag mee begeleiden (per groep 1 leerkracht)

Contacteer ons

Via onderstaand formulier, mail (info@sportfairplay.be) of gsm (0473/32.50.45)