Sportdag op maat van uw basisschool !

Op school zelf een sportdag organiseren vergt enerzijds veel voorbereidingswerk. Daarnaast beschik je als school niet altijd over voldoende materiaal om een originele, leuke, actieve dag vol uitdagende sporten/opdrachten samen te stellen. Een externe partner is vaak duur, locatie en tijdstippen zijn niet altijd aangepast aan de school en je weet vaak niet wat te kiezen uit het te brede aanbod (waar je heel vaak een meerprijs betaalt als je iets extra leuks (zoals klimtoren) wil toevoegen aan jouw sportdag).

Wel, wij van Sportfairplay zorgen voor een betaalbare sportdag (zonder meerprijs), op maat van uw basisschool. Na het vastleggen van datum & locatie komen wij bij u op school langs om het dagprogramma te bespreken.
Na onderling akkoord zorgen wij daarna voor de volledige voorbereiding van het besproken programma.

Hieronder ons aanbod :

KOSTPRIJS :
– 12 euro / kind

Aantal deelnemers :
Een sportdag tot maximaal 250 leerlingen is bij ons mogelijk.

  • Minstens 50 deelnemers
  • >50km van Koekelare : minstens 70 deelnemers (omwille van extra (verplaatsings-)kosten)
  • (bij een lager aantal deelnemers wordt een factuur opgemaakt aan het minimaal deelnemerstarief)

AANBOD :
Na overeenkomst datum, locatie, aantal deelnemers zorgen wij voor een volledig uitgewerkt programma met tal van leuke sporten/opdrachten, aangepast aan de leeftijd zoals :
Lasershooting, klimtoren, archery tag, sportspringveld en andere springkastelen, boogschieten, minigolf, circustechnieken, highlandgames, balsporten, rad van fortuin, reuzeganzenbord, knotshockey, bumball, discgolf (frisbee),…

LET OP :
– keuze qua datum sportdag enkel op maandag of donderdag.
– locatie : wordt door de school of in onderling overleg gekozen (bv sportcomplex in de buurt)
– uitleg & ondersteuning activiteiten tijdens de dag door Sportfairplay. Leerkrachten van de school helpen tijdens de sportdag mee begeleiden (per groep 1 leerkracht)

Contacteer ons

Via onderstaand formulier, mail (info@sportfairplay.be) of gsm (0473/32.50.45)